Начало Статии

Още „въздух в балона“ на имотите

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Още „въздух в балона“ на имотитеОще „въздух в балона“ на имотите – ръстът на жилищните кредити с нов рекорд:

 

• За пореден месец темпът на нарастване на ипотечните кредити се ускорява – вече е 22% на годишна база към края на февруари (при 21% през миналия месец);

Тракия икономическа зона започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Тракия икономическа зона започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon5000 или 80% от всички италиански фирми, присъстващи в България, са с централа, производствени и търговски офиси в италианските региони Пиемонт, Ломбардия и Емилия-Романя. Целият район на запад от Мантуа /провинция в Ломбардия/ изпраща и посреща редовно над 100 камиона със стоки всяка седмица до и от България. Това е една от причините публично-частното италианско дружество „Gruppo UniRetiCon“ /Групо УниРетиКон/ да инициира създаването на паневропейски интермодален проект заедно с екипа на Тракия икономическа зона /ТИЗ/, най-мащабният индустриален парк в Източна Европа.

Когато децата между 1. и 7. клас изготвят проектите си по различни предмети в домашни условия, а не в училище, работата по-скоро я вършат техните родители

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Когато децата между 1. и 7. клас изготвят проектите си по различни предмети в домашни условия, а не в училище, работата по-скоро я вършат техните родителиСкромното ми наблюдение е, че когато децата между 1. и 7. клас изготвят проектите си по различни предмети в домашни условия, а не в училище, работата по-скоро я вършат техните родители, а участието на учениците се свежда само да гледат и помнят как се прави. Това не е особено полезно, от една страна, но е и неизбежно, от друга.

Добре дошли в нулевите цени за ВЕИ. Предстоят отрицателни.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Добре дошли в нулевите цени за ВЕИ. Предстоят отрицателни.За да разберете, че започва спасение поединично.

И какъв ще е крайният резултат?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Снимката илюстрира как българинът си представя бъдещето след като излезем от НАТО и ЕС.Ама, те параметрите на сделката бяха ясни още преди 9 месеца – ППДБ получават властта с гласовете на първата политическа сила ГЕРБ. Получиха всички министерства без едно. ГЕРБ и в частност Бойко получават амнистия за греховете си по време на тяхното управление. Електоратите им получават евроатлантическата ориентация на страната, посока Шенген и еврозона. И така всички доволни и щастливи.

От МВФ препоръчват намаляването на дефицита с 1%

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Бисер МаноловМоже ли с проинфлационен бюджет да се пребори инфлацията? Не, разбира се. От МВФ квалифицират бюджета като „експанзионистичен“ и, ако бъде изпълнен в този си вид, би увеличил инфлационния натиск.

Реалността разбива утопиите – епизод 365…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Реалността разбива утопиите - епизод 365...Глобалното потребление на бензин достигна около 27 млн. барела на ден през 2023 г.!